Educació infantil i
Cicle Inicial

Els més petits gaudiran de les colònies en un entorn únic del Montseny. A través de la imaginació i la complicitat dels monitors es traslladaran a un món màgic.
L’ Astronauta: Ens visitarà un astronauta que ens explicarà que ha tingut alguns problemes amb el seu coet i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada. Ens demana ajuda, però si el volem ajudar primer haurem de conèixer un munt de coses de l’espai, dels planetes i de les estrelles.
El follet del castanyer centenari: Fa molts i molts anys, que a prop de la casa de colònies hi ha un castanyer centenari on hi viu un follet. El follet del Castanyer centenari és un dels guaites del bosc i ha observat que des de fa un temps els ocells canten menys, que les flors fan poca olor i tenen menys colors, etc. ha esbrinat el perquè i ens ho explicarà durant aquestes dies.

Novetats per Cicle Mitjà, Cicle Superior i ESO:

PROGRAMA TEAM BUILDING

Activitat de cohesió de grup on les proves són per fer en equip. Hauran de superar les pors, la vergonya, l’empatia i l’egoisme. Alhora, potenciaran el respecte, la unió, la superació, el treball en equip, l’autoestima i la tolerància.

SCAPE ROOM OUTDOOR

Joc d’escapisme en viu a l’aire lliure en el que, en petits grups, haurem de resoldre un repte plantejat en un temps determinat. Haurem de desxifrar enigmes utilitzant la lògica, l’enginy i el pensament abstracte.

SORTIDES BTT

Sortida en bicicletes BTT per camins segurs (camins amb pujades i baixades) on gaudirem del bosc.

CRÈDIT DE SÍNTESIS (1r i 2n ESO)

Crèdit de síntesis al Montseny. Un ecosistema per descobrir.

Colònies en anglès:

PROGRAMA TEAM BUILDING

Tots el projectes s’adapten a les diferents edats de l’alumnat i a les preferències del professorat.
Una estada amb activitats a mida i al vostre gust.

Contacte

"(Obligatori)" indicates required fields

Consent(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.